8 مرحله برای آماده سازی کمپین

اشتراک گذاری مقاله

فهرست محتوا

مقالات مرتبط

آخرین تاریخ آپدیت: 12 خرداد 1403
زمان مطالعه: 4 دقیقه

12 خرداد 1403

این مقاله به شما کمک می‌کند تا ملاحظات کلیدی در راه‌اندازی یک کمپین تبلیغاتی موفق گوگل را درک کنید. این ویژگی‌ها با هم کار می‌کنند تا به شما در طراحی و مدیریت کمپین‌هایی کمک کنند که اهداف تبلیغاتی خاص شما را پیش ببرند.

برای راه‌اندازی کمپین، می‌توانید از راهنمای شروع سریع منتشر شده در سایت گوگل ادز ساپورت یا خدمات گوگل ادز آژانس دیجیتال مارکتینگ HDM استفاده کنید تا بهترین نتیجه را از تبلیغات خود بگیرید.

1. هدف خود را مشخص کنید

هر کمپین با انتخاب یک هدف شروع می‌شود. این هدف کمپین شما را بر ارائه یک نتیجه خاص متمرکز می‌کند:

هدفی که انتخاب می‌کنید، گزینه‌هایی را که هنگام راه‌اندازی کمپین انتخاب می‌کنید، فعال می‌کند.

به عنوان مثال، اگر هدف شما افزایش ترافیک وب‌سایت است، احتمالاً می‌خواهید یک نوع هدف مانند حداکثر کردن کلیک‌ها (Maximize clicks)را انتخاب کنید تا پول خود را صرف ترغیب مردم به کلیک کردن روی تبلیغ شما کنید.

توجه: اگر هدف تبلیغاتی شما «فروش»، «سرنخ‌ها» یا «بازدید از فروشگاه محلی و تبلیغات» باشد، حداکثر عملکرد به عنوان انتخاب نوع کمپین نشان داده می‌شود.

2. نوع کمپین را انتخاب کنید

پس از انتخاب یک هدف، لیستی از انواع کمپین توصیه شده برای رسیدن به آن را مشاهده خواهید کرد. نوع کمپین شما تعیین می‌کند که تبلیغات شما کجا نمایش داده می‌شود و چگونه به نظر می‌رسد.

به عنوان مثال، یک کمپین Video یا Demand Gen تبلیغات ویدیویی را در YouTube نشان می‌دهد، در حالی که یک کمپین Display تبلیغات تصویری را در وب سایت‌ها نشان می‌دهد.

3. بودجه کمپین را تعیین کنید

شما یک بودجه متوسط ​​روزانه را برای کنترل میزان هزینه‌ای که با پیشنهاد آگهی خود خرج می‌کنید تعیین می‌کنید. شما می‌توانید آن را در هر زمان تغییر دهید.

برای اطلاع از انواع بودجه در گوگل لینک زیر را مطالعه کنید:

https://support.google.com/google-ads/answer/6385083?sjid=10400528543492097518-EU

4. استراتژی پرداخت خود را انتخاب کنید

اگر هدف کمپین را انتخاب کرده اید، هنگام انتخاب نوع روش هزینه،گوگل نسبت به هدف انتخابی کمپین به شما پیشنهاداتی میدهد، به عنوان مثال “conversion” را بر اساس هدف انتخابی کمپین شما نمایش میدهد، این مورد برای اطمینان از این است که کمپین شما برای رسیدن به هدف خاص شما طراحی شده باشد. برای برخی از انواع کمپین، با گزینه های پیشنهادی می‌توانید یک استراتژی هزینه خودکار را انتخاب کنید، به عنوان مثال، شما می خواهید هزینه بابت رفتار کاربر بپردازید(CPA) یا براساس بازگشت سرمایه قصد راه اندازی کمپین را دارید(ROAS)..

توجه: اگر استراتژی که می‌خواهید استفاده کنید داخل گزینه های پشنهادی گوگل نبود، ممکن است مجبور شوید هدف و یا نوع کمپین را تغییر دهید.

در باره ی استراتژی های گوگل  لینک زیر را بررسی کنید:

https://support.google.com/google-ads/answer/2979071?sjid=10400528543492097518-EU

5. افزونه ها assets را به تبلیغات خود اضافه کنید

با کمپین‌های Search، Video، Demand Gen و Performance Max، می‌توانید اطلاعات بیشتری مانند لینک‌های وب‌سایت، مسیرها، یا یک شماره تلفن برای تماس به تبلیغات خود اضافه کنید.

این asset ها به افراد دلایل بیشتری برای انتخاب کسب و کار شما می دهد و معمولاً نرخ کلیک آگهی را چندین درصد افزایش می دهد. 

درباره ی انواع asset ها در گوگل به لینک زیر مراجعه کنید:

https://support.google.com/google-ads/answer/7331111?sjid=10400528543492097518-EU&visit_id=638501649247360661-2660648932&rd=1

6. ایجاد گروه های تبلیغاتی(ad groups)

برای همه کمپین ها، به جز Shopping و Performance Max، مجموعه هایی از تبلیغات مرتبط را با هم در یک گروه قرار بدهید. برای مثال، تبلیغاتی را که بر روی کفش‌های مجلسی تمرکز می‌کنند با هم گروه‌بندی کنید تا بتوانید افرادی را که در حال جستجوی کفش‌های مجلسی هستند، هدف قرار بگیرند و تبلیغات شما را ببینند.

درباره نحوه کار گروه های تبلیغاتی بیشتر بدانید

https://support.google.com/google-ads/answer/2375404?sjid=10400528543492097518-EU

کمپین های فروشگاهی از گروه های محصول مشخص برای گروه بندی مجموعه ای از محصولات مرتبط حول یک هدف استفاده می کنند.

7. هدف خود را انتخاب کنید

هدف گذاری کمک می‌کند تا مشخص شود که مخاطبان تبلیغات شما چقدر می‌توانند محدود یا گسترده باشند. بدون هیچ هدف گذاری، تبلیغات شما بیشترین کلیک ممکن از لحاظ کاربران مرتبط با هدف شما و یا کاربران غیره مرتبط را خواهد داشت. هدف قرار دادن تبلیغات به شما این امکان را می‌دهد تا مشتریان خاصی را که به آنچه شما ارائه می‌دهید علاقه مند هستند، جذب کنید.

اشکال رایج هدف‌یابی شامل کلمات کلیدی، مخاطبان، مکان‌ها، موضوعات، دستگاه‌ها و بازاریابی مجدد است. هدف‌گیری خاص فقط در برخی از انواع کمپین در دسترس است (به عنوان مثال، در Performance Max نمی‌توانید انتخاب کنید که تبلیغات را فقط به مشتریان خاصی مانند زنان 18 تا 24 ساله یا مشتریانی که قبلاً در فهرست‌های بازاریابی مجدد قرار دارند ارائه دهید. در عوض می‌توانید این مشتریان خاص را ارائه دهید. همانطور که مخاطب به کمپین Performance Max شما سیگنال می‌دهد تا سرعت یادگیری ماشین را افزایش دهد).

درباره هدف گذاری تبلیغات خود بیشتر بیاموزید

https://support.google.com/google-ads/answer/1704368

8. تبدیل ها (conversions) را تنظیم کنید

ردیابی تبدیل می‌تواند به شما کمک کند اقداماتی را که می‌خواهید مشتریان در وب سایت شما انجام دهند را ردیابی کنید. آنها می‌توانند به طور قابل توجهی توانایی شما را در ارزیابی اثربخشی تبلیغات، هدف گذاری و کمپین های کلی بهبود بخشند.

توجه: ردیابی تبدیل برای برخی از انواع کمپین مورد نیاز است.

درباره ردیابی تبدیل بیشتر بدانید

https://support.google.com/google-ads/answer/1722022?sjid=10400528543492097518-EU

جمع بندی

به طور کلی برای راه‌اندازی کمپین گوگل ادز نیاز دارید به شناسایی هدف نهایی، شناخت انواع چنل‌های تبلیغاتی در گوگل ادز، تعیین بودجه مناسب تبلیغاتی بر اساس نیازی که از آن کمپین و شناختی که از کارایی آن چنل تبلیغاتی دارید و آشنایی با مدل‌های ارزش‌گذاری مشتری و کسب و کار. برای داشتن یک کمپین هدفمند باید در اولویت انتخاب کمپین تبلیغاتی‌تان باشد. آژانس دیجیتال مارکتینگ HDM می‌تواند در تمامی این مراحل به شما کمک کند تا بهترین نتیجه را از تبلیغات خود بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 4 =

۰۲۱-۸۸۶۹۰۸۱۸

درخواست مشاوره